Поширити в соціальних мережах:

Оплата ч/з Інтернет

пятница, 12 октября 2018 г.

Огляд смартфона HTC Desire SV T326e | Смартфони з підтримкою двох Sim-карт існують на ринку досить довго, але спочатку відносилися вони до бюджетного класу.

Огляд смартфона HTC Desire SV T326e

Смартфони з підтримкою двох Sim-карт існують на ринку досить довго, але спочатку відносилися вони до бюджетного класу. Це логічно, адже подібні телефони купувалися для роботи, а не розваг. Основна маса таких пристроїв випускалася не дуже іменитими брендами, однак час диктує свої умови — Dual Sim-смартфони стали популярними, і згодом своє бачення таких пристроїв представили й більш великі гравці IT-ринку.
З 2012 року до переліку компаній, що випускають смартфони з підтримкою двох Sim-карт, приєдналася і HTC. Вже до осені портфоліо компанії поповнилося двома моделями: HTC Desire V і HTC Desire SV. Останній із них став покращеною версією попередника та найпродуктивнішим смартфоном у своєму класі.

Дизайн і ергономіка

Корпус HTC Desire SV виготовлений із якісного пластику. Верхня й нижня грані трохи скошені, вгорі знаходиться аудіороз'єм і кнопка живлення смартфона, на нижній грані — мікрофон і порт micro -USB. Праворуч — здвоєна клавіша регулювання гучності.
Задня знімна кришка має покриття soft touch, яке не дає пристрою ковзати в руці. У верхній частині панелі розташований невеликий виступ, на якому міститься об'єктив 8-мегапіксельної камери та спалах. Нижче нанесений логотип виробника, а внизу розмістилася перфорація основного динаміка та фірмове лого компанії beats audio, технології якої використані в розробці смартфона.
Під кришкою розташовані слоти для двох microSIM і карти пам'яті microSD, для їх заміни виймати акумулятор не потрібно.
Передня панель закрита склом, у верхній частині якого розташований проріз динаміка, а в нижній — сенсорні кнопки «Назад», «Додому» й «Менеджера відкритих застосунків». Фронтальної камери в HTC Desire SV немає.
Типова зовнішність смартфона від HTC, чудові матеріали корпусу, у руці лежить, як влитий, — у цьому пункті все сподобалося, нарікань не маю.

Дисплей

Смартфон обладнаний якісним дисплеєм із діагоналлю 4,3 дюйма, матриця якого виготовлена за технологією Super LCD2. Саме такими дисплеями обладнуються і флагманські апарати виробника.
Роздільна здатність його складає 480 x 800 пікселів при щільності 217 ppi. Екран має чудове передавання кольору та максимальні кути огляду. Запасу яскравості вистачає навіть при яскравому сонячному світлі — зображення чудово читається.
Яскравість регулюється вручну або автоматично; можна змінити розмір шрифту від дрібного до дуже великого, що буде зручно для людей із не дуже добрим зором.

Dual Sim

Меню керування SIM-картками гранично просте. Список повідомлень і дзвінків показує, на який номер був виклик або прийшло SMS-повідомлення. Оскільки радіомодуль в HTC Desire SV один, користувачеві потрібно вказувати пріоритетну картку для дзвінків або 3G. 
Також у диспетчері мереж можна активувати режим «У літаку», відключивши таким чином усі бездротові з'єднання. Під час набирання номера система уточнить, з якої SIM-картки треба здійснити дзвінок.

Для того, щоб отримати 3G-з'єднання, треба вибрати пріоритетну картку (слот 1). І тут є цікавий момент, а саме: якщо ви перебуваєте в режимі «Говорилка», тобто головною обрана SIM2, то до 3G підʼєднатися не вийде. І навпаки, під час підʼєднання першого слота цілком можлива втрата вхідних дзвінків. Сподіваюся, у наступних прошивках цей вельми прикрий недогляд буде виправлено.

Інтерфейс і ПЗ

Працює смартфон під керуванням ОС Android 4.0.4, поверх якої накладено фірмовий, призначений для користувача, інтерфейс HTC Sense UI — зручний, інтуїтивно зрозумілий і з чудовою графікою. 
Безпосередньо з рядка контекстного меню можна перейти до основних налаштувань смартфона, тут же відображаються повідомлення, пропущені дзвінки та сповіщення.
У нижній частині кожного з п'яти робочих екранів розташовані п'ять кнопок швидкого доступу до застосунків. Це набір номера, поштовий клієнт, повідомлення й камера. Їх можна видалити за непотрібністю або замінити на інші, більш потрібні. Незмінною залишається лише п'ята, центральна клавіша переходу до меню застосунків.
У верхній частині меню застосунків є три кнопки: одна відкриває додаткову панель пошуку, друга переадресовує в онлайн-магазин додатків Play Market, а третя розкриває меню налаштувань. 
Набір попередньо встановлених за стосунків містить стандартний пакет Google: карти, навігатор, поштовий клієнт, Google Talk і Google+. Є планувальник справ Any.Do, програма для отримання дистанційної технічної підтримки пристрою Rescue + Mobile; для роботи з офісними документами призначений Polaris Office.
Також у смартфоні встановлені ліхтарик, календар, калькулятор, диспетчер завдань, штатний браузер і альтернативний йому Chrome Mobile.
Автомобільний режим передбачає увімкнення окремого меню, у якому зібрані необхідні водієві застосунки та функції, якими можна скористатися, не переходячи до основного меню програм. Тут знаходиться набір номера, локатор, прогноз погоди, увімкнення передавання даних і аудіоплеєр.  

Камера

8-мегапіксельна камера HTC Desire SV робить світлини з максимальною здатністю 3264 x 1952 пікселів, а також знімає відео з роздільною здатністю 800х480 пікселів зі швидкістю до 30 к/с. Є режим HDR, можливість зробити панораму, портретний або макрознімок.
Камера добре налаштовується: можна увімкнути режим слабкого освітлення, змінити експозицію майбутньої світлини, контраст, різкість і насиченість. Змінюються значення ISO і баланс білого.




Камера розпізнає обличчя й усмішки, вміє ставити геопозначки й, за бажанням, виправить недоліки фотографії за допомогою власних алгоритмів. А набір колірних фільтрів додасть оригінальності вашим світлинам.
редагування світлини штатним і встановленим з Play Market редакторами
Якість фотографій можна назвати середньою. Але ж і сам смартфон далеко не флагман, так що все гаразд, все виправдано.

Апаратна платформа

Смартфон HTC Desire SV обладнаний двоядерним процесором Qualcomm MSM8225 Snapdragon, що працює на частоті 1 ГГц. За графіку відповідає відеочип Adreno 203.
Оперативної пам'яті в пристрої 768 МБ, для зберігання призначених для користувача даних передбачено всього 4 ГБ, але простір можна розширити завдяки додатковій карті пам'яті формату microSD. Підтримуються моделі обсягом до 32 ГБ.
Така конфігурація забезпечує абсолютно плавну роботу інтерфейсу й більшості застосунків, чудова продуктивність смартфона робить його одним із найкращих пропозицій серед пристроїв такого класу.
Ємність стандартного акумулятора в HTC Desire SV становить 1620 мА·год, автономність є в межах норми для Android-смартфонів із підтримкою двох SIM-карток: навіть при активному використанні обох карток смартфон здатен протриматися добу без підзаряджання.

Висновки

Смартфон Desire SV є яскравим представником сім'ї HTC. Виглядає бездоганно, дуже зручний у роботі, добротно зібраний і чудово працює. Конкурентів у класі в нього досить, але серед них він має дуже гідний вигляд. 
А все завдяки якісним характеристикам, ергономіці та сучасній операційній системі. Якщо ви шанувальник бренда та потребуєте Dual SIM — вибір майже зроблено.
текст: Алла Бакр; фото: Олег Пилипчук
спеціально для www.rozetka.com.ua

Загрузка



Комментариев нет:

Отправить комментарий