Поширити в соціальних мережах:

Оплата ч/з Інтернет

пятница, 2 ноября 2018 г.

Доска объявлений OLX :: Смартфони Black Shark Gaming Мобільний телефон 8GB / 128GB Black | oficcial seller Xiomi in Ukraine & CIS

Доска объявлений OLX

Слава Київ • Оголошення OLX.ua :: Smart Phones Black Shark Gaming Mobile Phone 8GB/128GB Black | Visiting Carlson

Слава Київ • Оголошення OLX.ua



Відвідування Карлосон

Смартфони Black Shark Gaming Мобільний телефон 8GB / 128GB Black

Найсучасніший ігровий смартфон Black Abrar маєнайсучасніше   апаратне забезпечення - процесор Snapdragon 845, 8 Гб оперативної пам'яті, 128 Гб постійної пам'яті, екран із оновленням 60 Гц, стереодинаміки, як у Mi MIX 2S, та система охолодження рідини !

Топ "рідке охолоджене" залізо

Серце ігрового смартфона Black Shark стає найсучаснішим 8-ядерним процесором Snapdragon 845, який має максимальну частоту до 2,8 ГГц та графічну систему AdrenoTM 630. Система рідкого охолодження захищає ваш смартфон від перегріву та зниження частоти роботи (дроселювання).

Екран з гладким і гладким зображенням

Повний екран 18: 9 з роздільною здатністю 2160 на 1080 пікселів (FHD +) з частотою оновлення 60 Гц забезпечує найбільш гладкий і гладкий можливий образ. Широкі кути огляду та максимальна колірна гамма екрана - 97% - дозволяють грати в будь-яких умовах.

Атлетичний, агресивний, незвичайний

Зовнішній вигляд корпусу смартфона розроблений таким чином, що його зручно тримати в руках. Задня панель складена за пальці, що полегшує тримання навіть при потових руках.

Система рідкого охолодження

Основною проблемою дуже потужних процесорів смартфонів верхнього рівня є тенденція до перегріву завдяки високій продуктивності. У смартфоні Black Shark є рідкий радіатор, який показує неймовірну ефективність охолодження. Радіатор з охолодженням рідини забезпечує на 70% безперервну роботу процесора без перегріву, а середня температура ядра процесора нижче на 8 ° С, ніж при звичайному охолодженні з тепловими трубами. Ефективність охолодження рідини в 20 разів вище, ніж при використанні звичайної мідної радіаторі.

Режим гри акули

Під час особливо напружених ігор ви можете ввімкнути режим гри акули, який вимкне мобільний зв'язок, сповіщення, поставити процесор у режим максимальної продуктивності та екран у режим максимального визначення.

Захист очей

Професійна чіп обробки зображення забезпечує високоякісне зображення в іграх та під час перегляду відео. Яскраве зображення, плавне відео, без затримок і переляк, невелике зерно екрана, а також захист ваших очах від блакитного випромінювання допоможуть зберегти зір у порядку, навіть якщо ви хочете грати в умовах слабкого освітлення.

Новий рівень контролю

У іграх екран завжди хоче бути використаний лише для відображення зображення без закриття його за допомогою елементів керування. Саме тому ігровий смартфон Black Shark забезпечує можливість підключення спеціального ергономічного джойстика. Він встановлений лівою рукою та підключений до смартфону через Bluetooth. Об'єм вбудованого акумулятора складає 340 мАг.

Прошивка гри

Операційна система Android 8.0 Oreo буде працювати без прошивки MIUI 9, оскільки вона замінена інтерфейсом, який найбільш підходить для ігор, як і функція Space Shark, яка є своєрідним ігровим центром.

20 дюймовий подвійна камера

Ігровий смартфон Black Shark  здатний не тільки демонструвати максимальну продуктивність в іграх, але і дає вам можливість знімати на подвійній камері з роздільною здатністю 20 мегапікселів. Відчуйте природність і природність зроблених зображень!

Максимальний рівень спілкування

Проблема з класичними смартфонами полягає в тому, що під час гри користувач закриває антени власними руками, що знижує рівень зв'язку (як мобільний, так і Wi-Fi). Крістоподібне розташування чотирьох антен для різних типів зв'язку дозволяє уникнути зменшення рівня сигналу.

Швидкий заряд

Підтримка технології швидкого заряду Quick Charge 3.0 забезпечить значно більшу швидкість заряджання телефону за допомогою акумулятора 4000 мАг. Така батарея дуже корисна для найпотужнішого процесора від Snapdragon.

Комментариев нет:

Отправить комментарий