Поширити в соціальних мережах:

Оплата ч/з Інтернет

суббота, 7 января 2017 г.

Великий моноблочний комп'ютер HP Envy Curved All-in-One ***GetRead - Професійна оцінка статей.

GetRead - Професійна оцінка статей.:



GetRead - Професійна оцінка статей.

Великий моноблочний комп'ютер HP Envy Curved All-in-One з'явився в жовтні 2015 року, а в цьому році відбулася прем'єра другого покоління пристрою. Новинка перейшла на процесори Intel Kaby Lake і серйозно змінилася зовні.
HP Envy Вигнуті AIO 34
HP Envy Curved AIO 34 зразка 2017 року найбільше схожий на телевізор, ніж на настільний комп'ютер. Схожість з ТВ надає і підставка, яка є саундбаром з чотирма гучномовцями, налаштованими фахівцями Bang & Olufsen. Що ж, відразу стає зрозуміло, яку мету покликаний вирішувати моноблок і на яку аудиторію розрахований.
HP Envy Вигнуті AIO 34
HP Envy Curved AIO 34 побудований на платформі Intel і оснащений чотирьохядерним процесором i7-7700T (2,9-3,8 ГГц), 16 ГБ оперативної пам'яті DDR4-2133 МГц, HDD об'ємом 1 ТБ з інтерфейсом SATA і SSD M.2 об'ємом 256 ГБ з інтерфейсом PCIe, відкритий AMD Radeon RX 460 з 4 ГБ пам'яті GDDR5.
HP Envy Вигнуті AIO 34
Моноблок також наділений адаптерами Gigabit Ethernet, Wi-Fi 802.11ac і Bluetooth 4.2, входом і виходом HDMI, чотирма портами USB 3.0 Type-A і одним USB 3.1 Type-C. Вигнутий дисплей діагоналлю 34 дюйма і дозволом 3440 x 1440 пікселів відзначений сертифікатом Technicolor Color Certified.
HP Envy Вигнуті AIO 34
Не обійшлося в новому HP Envy Curved AIO 34 і без цікавих особливостей. Так, моноблок оснащений бездротовою зарядкою для планшетів і смартфонів (вона вбудована в основу), ІК-камерою для авторизації в системі за допомогою функції Windows Hello, звичайною камерою дозволом HD, що висувається з корпусу тільки в разі відеозапису або захопленні відео, ініціалізувати самим користувачем.
HP Envy Вигнуті AIO 34
Моноблок можна буде замовити на офіційному сайті HP в США вже 11 січня, а в роздрібному продажі він з'явиться починаючи з 26 лютого. Вартість новинки стартує з позначки $ 1 730.
Джерело: HP
Теги: 

Коментувати 


'via Blog this'

Комментариев нет:

Отправить комментарий