Поширити в соціальних мережах:

Оплата ч/з Інтернет

пятница, 21 августа 2015 г.

Ультрапотужний зовнішній акумулятор Xiaomi Mi Power Bank 20800mAh


699 грн.


ЗНИЖКА-16%



 

Замовлення за телефоном: (099) 232-77-99



OLX - купити з доставкою Зовнішнє зарядний пристрій Xiaomi Mi на 20800 мА / год дозволить Вам зарядити 8 разів iPhone 6 / 5S або 3 рази iPad mini і назавжди забути про несвоєчасну розрядці вашого пристрою.
Mi Power BankЯскравий алюмінієвий корпус оточує технологію "подвійний батареї" від LG і Samsung.

всього за 995 грн. 





Характеристики зовнішнього акумулятора Xiaomi Mi 20800mAh для iPhone / iPad / iPod:8 повних зарядок iPhone 5 і 3 зарядки iPad miniПортативна потужна батарея для зарядки без доступу до мережі електроживленняВисока якість збірки і матеріалівПростий, сучасний і модний дизайн, довговічність використанняЩодо компактні розміри для такого потужного пристроїЗручність перенесення і простота використанняКілька рівнів захисту для безпечної зарядкиLED-індикатор для того, щоб бачити статус зарядки батареїІдеальний помічник у тривалих поїздках
Технічні характеристики зовнішнього акумулятора Xiaomi Mi 20800:Ємність батареї: 20800mAhВихід: 5.0в, 2.1 А (Макс).Вхід: DC 5В, 2.0 А (Макс).Час зарядки: 8 годин з зарядкою 5V / 2A і 20 годин з зарядкою 5V / 1AРозміри: 170.5 * 77 * 21.6mmТемпература під час зарядки: до 45 ℃Температура під час роботи: до 50 ℃Вага: 560 гр.Портативний зовнішній акумулятор неймовірної потужності на 20800 mAh стане для Вас надзвичайно зручним помічником у тривалих подорожах і не тільки. Одного заряду батареї вистачить на безліч зарядок iPhone, iPad або iPod Touch, але аксесуар сумісний і з безліччю інших електронних пристроїв. Ви зможете зарядити смартфони та планшети на Android, цифрові фото- і відеокамери, PSP, плеєри MP3 і MP4, GPS, Bluetooth і не тільки. Розумний пристрій наділене захистом IC для оптимальної зарядки, також виключена можливість надмірної перезарядки, короткого замикання або розрядки.Рекомендації по експлуатації:- При першій зарядці, просто поставте акумулятор на ніч заряджатися від мережі або ПК і вранці запрацює індикатор.- Не використовуйте в умовах надзвичайно високої температури.- Заряджайте батарею принаймні 1 раз кожні 3 місяці.- Будь ласка, зберігайте акумулятор в сухому і прохолодному місці, далеко від прямих сонячних променів і води.

Поповніть ваше життя.Акумулятор Li-ion преміум класу з технологією від LG and Samsung додає 20800mAh заряду до Вашого телефону, планшету або камери. Mi Power Bank зарядить iPhone 5S до 8 разів.
6,5повних зарядок смартфона на Android
8,5повних зарядок iPhone 5s
2,5повних зарядки iPad mini




Чіпсет із захистом світового класу.Power Bank розроблений безпечним, з кращим захистом і 100% ефективністю.Розроблено він в Texas Instruments, його USB порт посилений дев'ятьма шарами захисту ланцюга.







 ТермостійкістьТермочутливі Літій-іонні акумулятори працюють в безпечних межах.



 Захист від короткого замиканняЗахист материнської плати і батареї, якщо відбувається коротке замикання.



 Функція скиданняКнопка живлення може бути використана для скидання Power Bank в нестабільних умовах роботи.



 Захист роз'єму входу від перенапругиСхема OVP запобігає скачки напруги, а тим самим пошкодження Power Bank.



 Автоматичний захист зарядкиPower Bank виявить, якщо зарядний пристрій вставлено неправильно і автоматично припинить зарядку.



 Захист виходу від перевантаження струмуАвтоматично відстежує вихідний струм і вимикається, коли струм перевищує максимальне значення.



 Захист роз'єму виходу від перенапругиАвтоматично відстежує вихідна напруга і вимикається, коли напруга перевищує максимальну межу.



 Захист від перевантаження і розрядуЯпонські технології використовується для запобігання перезаряду і "смерті" акумулятора батареї.



 PTC захист осередків акумулятораЗахист PTC ефективно контролює і захищає батареї, коли температура і струм перевищує максимальну межу.





Оптимізовано для ефективності зарядки.Чіпсет в пристрої не тільки безпечний, але і з поліпшеним коефіцієнтом конверсії зарядки під кожен пристрій. Power Bank стабілізує напруга розряду за допомогою передових ємнісних датчиків для оптимізації ефективності та довговічності акумулятора.
Більш100процесів Підвищення10%потужності До93%коефіцієнт конверсії


Сумісність з багатьма пристроями.Порт зарядки автоматично регулює потужність.Мі Power Bank автоматично регулює рівень вихідного сигналу на основі підключеного пристрою.Заряджайте безпечно смартфони і планшети від Apple, Samsung, HTC, Google і BlackBerry, а також різноманітні цифрові камери і портативних ігрові пристрої, типу PSP.



Елегантні криві.Ергономічний, зручний і простий дизайн.
Анодований алюмінієвий корпус.Процес анодування створює більш міцну поверхню, стійку до вицвітання, потертостям, і корозії.
Проста кнопка.Гармонійна кнопка включення / виключення з простим натисненням.



1 комментарий:

  1. Впечатляет хороший выбор пауэр-банков на Вокикомюа, здесьт подробнее, при острой необходимости в мобильности и одновременной доступности к информационным сетям лучшее решение использование внешнего аккумулятора для смартфона или какого иного девайса, ведь комфортность существования выходит на первое место

    ОтветитьУдалить